Referenties

“Deze sessies lieten mij inzien wat echt belangrijk voor mij is en hoe ik als persoon in elkaar zit. Ik mijzelf weer leren beter kennen.”

“Deze sessie waren zeer prettig en hebben mij zeker verrijkt in mijn ontwikkeling. Het voelde goed om met Nikolai te praten over werk, privé en van alles en nog wat. Daarnaast was het uiteindelijk nog leerzaam en een soort van reflectie voor mijzelf.  Al met al heeft het mij zeker geholpen en daarvoor ben ik Nikolai erg dankbaar.”

“Ik heb het inzicht gekregen dat zolang ik bij mijzelf blijf en mij niet gek laat maken door anderen, ik in mijn kracht blijf. Waardoor ik keuzes kan maken die bij mij passen.”

“Nikolai Baas is een geweldige coach! Hij heeft mij heel goed geholpen met mezelf en gebeurtenissen in mijn leven. Ook helpt hij mij nog steeds om keuzes te maken. De sessies zijn erg prettig en therapeutisch. Ook komen er soms yoga strekkingen, ademhalingsoefeningen en zelfs tarot kaarten in voor. Dit spirituele randje vind ik zelf er prettig maar hoeft niet. Ik zou Nikolai iedereen aanraden!”

Scroll naar boven