Nikolai

Mijn naam is Nikolai Baas en ik ben naast Holistic life coach ook werkzaam op het gebied van Human Resource Management (HRM).

HRM betekent letterlijk “beheer van menselijke productiemiddelen” waarbij er wordt uitgegaan dat een beter gebruik van de mogelijkheden van medewerkers leidt tot betere prestaties van een organisatie.

Bij organisatiecoaching maak ik gebruik zowel mijn kennis op het gebied van HRM als het gebied van Holistic Life coaching.

Wat is organisatiecoaching

Bij organisatiecoaching ligt vanaf de start de nadruk op co-creatie, kwaliteit van de interactie en eigenaarschap. Hierbij  komen organisatieadvies en coaching samen waarbij het is gericht op organisatieontwikkeling en verandering.

Dit is dan ook de reden dat organisatiecoaching zich niet richt op één individu en diens ontwikkeling maar zich volledig richt om de gehele organisatie (of een belangrijk onderdeel daarvan) in beweging te krijgen en te houden.

“You cannot change a situation with the same way of thinking that caused it”

-Albert Einstein-

Organisatiecoaching

Het succes van een organisatie hangt veelal af van interne factoren. Wanneer deze optimaal op elkaar afgestemd zijn, zul je je verbazen over het gemak waarmee bepaalde zaken zich oplossen.

Insight & Movement beseft als geen ander dat bedrijfscultuur, communicatie en samenwerking van alle betrokken personen noodzakelijk zijn voor succes.

Als Life Coach en als HR professional heb ik zelf ondervonden dat investeren in medewerkers een positief resultaat heeft. Het leidt tot innovatie, creativiteit en vertrouwen. Medewerkers raken trots op het werk dat zij doen en zijn enthousiast over het bedrijf waar ze voor werken. Deze positieve instelling zal uiteindelijk leiden tot betere samenwerking en derhalve tot het behalen én overtreffen van doelstellingen.

In organisatiecoaching komen organisatieadvies en coaching samen. Het is gericht op organisatieontwikkeling en verandering. Organisatiecoaching richt zich daarom niet op één individu en diens ontwikkeling. Het richt zich juist op de gehele organisatie en het in beweging krijgen en houden hiervan.

“If you always do what you’ve always done, you’ll always get what you’ve always got.”

-Tony Robbins-

Contact 

Een afspraak maken of meer weten?

Bel gerust of stuur mij een email.

Nikolai Baas

06 40 72 11 87

nikolai@insightandmovement.nl

Referenties

CONNECT WITH US

Scroll naar boven