Life Coaching

Het doel van Life Coaching is om meer levensgeluk te ervaren op alle vlakken van het leven. Tegenwoordig heeft iedereen het druk, in deze waan van alledag vergeten mensen vaak zichzelf. Mensen leven niet het leven dat ze willen leven.

Ze hebben de verkeerde baan of hebben door hun drukke baan geen tijd, om leuke dingen te doen. Mensen willen een betere balans tussen werk en vrije tijd.Velen willen rustiger aan gaan doen, maar hoe? Veel mensen zien geen mogelijkheden om iets in hun leven positief te veranderen.

Om gelukkig te zijn, heb je een goede balans nodig. Een goede balans in je leven en in je persoonlijkheid. Een Life Coach helpt je met het vinden van deze balans. Een Life Coach helpt je om te ontdekken wat je echt wenst in je leven.

Daarnaast kan een Life Coach je helpen met problemen in je leven, problemen in je relatie of financiële problemen. Een Life Coach helpt je om je leven in eigen handen te nemen. Je ontwikkelt je talenten, herontdekt je levensdoel of een nieuwe passie of te helpen om je innerlijk welbevinden te herstellen. Dit kan soms door onverwerkte gebeurtenissen uit het verleden op te lossen, of juist door met een actieplan en een stok achter de deur jou op een nieuw spoor te brengen.

Dit doe ik op een holistische manier: Ik betrek bij je ontwikkeling niet alleen de verandering van je overtuigingen en het doorbreken van patronen, maar ik kijk ook hoe je fysiek en emotioneel daarin mee kunt gaan, aan de hand van gesprekken, diverse technieken, wandelcoaching, ademhaling- en ontspanningstechnieken. Voeding en beweging kunnen hier ook een rol bij spelen.