Sam

"Ik heb mij als Life Coach aangesloten bij SAM omdat ik vanaf het begin ervan overtuigd ben dan SAM HET ideale platform is om mensen in beweging te krijgen. Ze kunnen op een makkelijke manier met mij en andere professionals in contact komen. Hierdoor wordt de stap naar een evenwichtiger leven een stuk kleiner."

SAM: dè gratis, Nederlandstalige app voor je persoonlijke ontwikkeling

Zit jij ook wel eens niet lekker in je vel en weet je niet precies waarom? Heb je het idee dat je leven niet helemaal in evenwicht is? Wil je meer sporten, beter leren ontspannen of een stap zetten op het gebied van werk? Download dan de SAM-app vol tips, challenges & activiteiten van professionele coaches en therapeuten.

Uit onderzoek blijkt dat je zelf veel invloed kunt uitoefenen op je gevoel van welzijn. Met SAM kun je oude patronen doorbreken en nieuwe vaardigheden aanleren.

Bijvoorbeeld door concrete oefeningen (challenges) te doen zoals: hoe buig je negatieve emoties om tot iets positiefs, hoe stop je met emotieeten, hoe vind je een sport die bij je past? SAM is eenvoudig te gebruiken en laagdrempelig, mede door de Nederlandse taal. De app is gratis voor gebruikers.

Achter SAM zit geen grote organisatie. SAM heeft geen verborgen agenda. SAM is een clubje van gepassioneerde mensen met opwindende plannen en grote harten, die een manier zochten om iets betekenisvol te doen voor anderen. Bijvoorbeeld tegen eenzaamheid, waar 1 op de 3 Nederlanders mee te maken heef, stress en burn-out, waar 1 op de 7 werknemers mee kampt.  SAM streeft ernaar dat mensen meer levensgeluk ervaren door in balans te komen of te blijven.

En dat hoeven ze niet alleen te doen, maar met een vangnet van professionals waarvan ik er één ben. 

SAM is de helft van samen.